Tapahtuma:

ZROCK 2022 (2 PV)

 
 
 

 
ZROCK 5V-JUHLAVUODEN FESTIVAALI JUHLITAAN 1.-2.4.2022 ZEMPPI AREENASSA!
 
Niin se aika vain rientää ja ensi keväänä juhlitaan jo viidettä ZROCK-festivaalia. Festit ovat kasvaneet vuosi vuodelta ja näin odotamme käyvän myös ensi keväänä 5v-synttäreillä.
 
Isoin kiitos kuuluu kaikille teille tuhansille ZROCK-juhlijoille, jotka olette vuosien varrella tehneet tästä festistä vuosittaisen raskaamman musiikin viihdetapahtuman!
 
Liput ja lisätiedot zrock.fi.
 
Lähdetään odottamaan synttäreitä seuraavanlaisella kattauksella:

Stam1na

Mielettömässä iskussa oleva Stam1na ei Suomessa enää esittelyjä kaipaa. Progressiivisen thrashin sanansaattajana tunnettu jyrä on kotimaisen metallin ehdoton kulmakivi ja kunniavieras kevään festeillä!

THE HAUNTED

Göteborgissa vuonna 1996 perustettu ruotsalainen The Haunted saapuu huhtikuussa Suomeen tähdittämään juhlavuottaan viettävää ZROCKIA. Metallin ääripäät hehkuvat kuumina Kempeleen Zemppi Areenalla.

The Haunted vakuutti kansainvälisen metalliyleisön jo debyyttialbumillaan vuonna 1998. Yhtyeen menestys jatkui ”Made Me Do It” -levyllä, joka toi bändille Ruotsin Grammy-palkinnon ja vei The Hauntedin listasijoitusten myötä myös keikoille Euroopan maihin ja Japaniin, jossa tallennettiin orkesterin ensimmäinen live-levy ”Live Rounds in Tokyo”.

Vaikka yhtyeen kokoonpano on kokenut muutoksia koko bändin olemassaolon ajan, sen suosio on kestänyt läpi vaikeidenkin aikojen. Nykyisessä The Hauntedissa soittavat alkuperäisjäsenet rytmikitaristi Patrik Jensen, basisti Jonas Björler ja rumpali Adrian Erlandsson. The Hauntedin laulajana toimii nykyään jo vuosina 1999-2003 pestiä kokeillut Marco Aro ja soolokitaraa pieksee Ola Englund.

EYES WIDE OPEN

Nyt on isoa herkkua luvassa modernin metallin ystäville!

Ruotsalaista melodista death metallia maustettuna metalcorella, mahtipontisilla rummuilla, tarttuvilla melodioilla ja 10 vuoden kokemuksella.

Tätä bändiä et Suomessa usein näe!

Aephanemer

Eteläranskalainen AEPHANEMER-yhtye yhdistää melodisen death metallin sekä klassisten sinfonioiden elementtejä ja on kehittänyt soundin, joka vaikuttaa kokonaan uuteen metallisukupolveen. Huikeaakin huikeampi synttärivieras!

Týr

Norjalaisen sodanjumalan mukaan nimetty Týr on levittänyt Asgardin sanomaa yleisölle jo kahden vuosikymmenen ajan. Yhtyeen musiikissa sekoittuu progressiivinen metalli ja vanhat färsaarelaiset balladit sekä skandinaavinen mytologia. Harvinaista herkkua meille Pohjoiseen!

Lähiöbotox

Yhtyeen musiikissa rap-vokaalit yhdistyvät heviriffeihin Suomen kielellä laulettuna, ja heidän ensimmäisen singlensä “KATO MUA SILMIIN (KUSIPÄÄ)” sai lyhyessä ajassa paljon kiinnostusta. Bändin keikalla nähneet tietävät jo, että Lähiöbotoxista tullaan kuulemaan vielä paljon. Bändi toimittaa 110% varmuudella kevään ZROCK-synttäreillä!

Ruoska

Nämä mestarit palaavat rikospaikalle ZROCK-synttäreiden johdosta! Ruoska ei kummempia esittelyjä kaipaa. Useamman vuoden tauon jälkeen bändi tekee aktiivista nousua metallimusiikin taivaalle!

Embraze

Embraze on tehnyt paluun lavoille: ”Tiesimme kun tiemme erkanivat keväällä 2009, tai ainakin luulimme tietävämme, että tämä olisi tässä…Kuinka väärässä olimmekaan! Yhteys ei missään vaiheessa kadonnut väliltämme ja kun keväällä ´18 tapasimme JO toisen kerran koko porukalla sitten viimeisen keikan, oli selvää, että jokaisella oli jälleen halu soittaa bändinä, joka tunnetaan nimellä EMBRAZE”. Yhtye juhlistaa ZROCK-synttäreitä miltei kotikonnuillaan!

One Morning Left

Vaasassa laulaja Mika ”Miksu” Lahden toimesta perustettu metalcore-yhtye One Morning Left julkaisi aiemmin tänä vuonna viiden vuoden tauon jälkeen uuden ylistystä keränneen ”Hyperactive”-nimisen albuminsa. ZROCK-synttäreillä bändiltä voidaan odottaa erittäin energistä ja näyttävää keikkaa, joka ei jätä ketään kylmäksi!

Fear Of Domination

Laulaja Saku Solinin (Turmion Kätilöt / Stereo Terror) perustama yhtye tulee esittelemään ZROCK-synttäreillä uusien kappaleidensa lisäksi myös bändiin hiljattain liittyneen laulaja Jessica Salmen.

Luvassa on taatusti näyttävää herkkua ja korvakarkkia niin musiikin, kuin bändin visuaalisen ilmeen muodossa!

Tsekkaa päiväkohtainen ohjelma zrock.fi.
 
LIPUT OVAT MYYNNISSÄ:
PE 55€
LA 55€
2 PV 85€
 
Katso VIP-liput sisältöineen zrock.fi
 
LIPUT TAPAHTUMAAN VOIT OSTAA:
Ticketmasterin verkkokaupasta, Oulun alueen Prismoista, ZROCK:n nettisivuilta, Zemppi Areenan kioskista ja kaikista Ticketmasterin lippupisteistä.
 
ZROCK YHTEISTYÖSSÄ:
LuckyAki’s Full Throttle Shop
Olvi Oyj
Kaaoszine
Kauppuri 5 Burgers
Worker Henkilöstöratkaisut
RockBar & Grill 82
Ticketmaster Suomi
Eventworks Oy
Saaga Travel