Tapahtuma:

YHDESSÄ OSA 2 – päätöskonsertti

Yhdessä osa 2 -kiertueen päätöskonsertti Zemppi Areenassa sunnuntaina 6.4.2025!

Menestystarina saa jatkoa – Ikoniset tähtemme Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion Rung ja Markku Aro palaavat konserttiareenoille Yhdessä-kiertueen merkeissä vuonna 2025!

Lea Laven, Kai Hyttinen, Marion Rung ja Markku Aro yhdistivät ensimmäisen kerran voimansa joulukuun 2023 lopulla alkaneella Yhdessä-konserttikiertueella.

Suomalaislegendojen yhteiskonsertit kiinnostivat, kiertueelle myytiin 20 000 lippua ja 21:stä konsertista viisitoista oli loppuunmyytyjä. Myös yleisöpalaute on ollut hurmoksellista. Niinpä nämä iskelmätaivaan tähdet ovat päättäneet lähteä tien päälle uudelleen.

Yhdessä Osa 2 -kiertue käynnistyy Tampere-talosta sunnuntaina 26. tammikuuta ja päättyy Kempeleen Zemppi Areenalle sunnuntaina 6.4.2025. Ohjelmiston kokoaa tälläkin kertaa vuosikymmeniä suomalaisten eturivin artistien kanssa työskennellyt Esa Nieminen, jonka johtama Juhlaorkesteri säestää tuttuun tapaan myös tulevia Yhdessä-konsertteja.

Yhteinen kiertueemme oli nostalgiabuumin todellinen huipennus. Konserteissa kuulimme aivan valtavan määrän hittejä ja keikoilla oli käsittämätön hurmos. Saamamme suuren suosion myötä päätimme tarjota nostalgian nälkäisille vielä lisää upeita musiikkiaarteita. Teemme uudistetun version showsta, jotta sen jo kerran nähneet voivat tulla uudestaankin kuulemaan niitä oikeita Finnhittejä!, Esa Nieminen lupaa.

Suositulla kiertueella on jälleen luvassa jokaisen artistin omien hittien lisäksi myös mielenkiintoisia duettoja ja yllätyksiä. Niitä oikeita Finnhittejä.

Konsertti toteutetaan istumapaikkakonserttina.

————————————————————

6.4.2025, Zemppi Areena

Illan aikataulu:
Ovet auki klo 18:00
Konsertti alkaa klo 19.00
* Kesto n. 2,5 tuntia
* Konsertissa on väliaika
* Ei ikärajaa

LIPPUJEN HINNAT:

Permanto A:
– 69,90€, hinta sisältää palvelumaksut
Permanto B:
– 59,90€, hinta sisältää palvelumaksut
Permanto C:
– 49,90€, hinta sisältää palvelumaksut

Istumapaikkana laadukas gaala-tuoli.

Ryhmille:
*Ryhmälipuista alennus -10 % (minimimäärä 10hlö).
*Kysy lisää Ticketmasterin puhelinpalvelusta: puhelin 0600 10 800 (2,00 euroa/min+pvm)

Liput ovat myynnissä!

OSTA LIPUT:
Ticketmasterin verkkokaupasta, Limingantullin Prismasta, Linnanmaan Prismasta, Zemppi Areenan kioskista ja kaikista Ticketmasterin lippupisteistä.