Tapahtuma:

RADIO POOKI 35V-SYNTTÄRIT

RADIO POOKI 35V-SYNTTÄRIT

Radio Pooki aloitti lähetyksensä Raahessa 6.10.1989 taajuudella 94,8 MHz ja nyt juhlitaan jo 35 vuoden taivalta kuuntelijoiden kanssa Zemppi Areenalla 5.10.2024.

Esiintymässä nähdään Kyösti Mäkimattila & Varjokuva sekä Leif Lindeman & Rosette.

Tanssijat on huomioitu ja Zemppi Areenalle rakennetaan synttäri-iltaa varten tanssilattia.

”Aika rientää, kun on kivaa! Tuntuu, että aivan äskettäin juhlimme 30-vuotisjuhlia. Viidessä vuodessa on tapahtunut paljon ja nykyisin Pooki tunnetaan eteläisintä Suomea myöten. Toivottavasti saamme kuuntelijoita mukaan ympäri Suomea. Liput kannattaa hankkia nopeasti, jotta voimme yleisömäärän hahmottuessa rakentaa parhaan mahdollisen tapahtuman kaikille sekä neuvoteltua vieraille tarvittaessa lisää etuhintaisia majoituspaketteja, toteaa ohjelmapäällikkö Mika Kuki.

Illan esiintyjät ovat kerrassaan mahtavat ja juhlan arvoiset. Pookin musiikkilupauksen mukaiset, eli kotimaisen tanssimusiikin parhaat. Veikkaanpa, että saamme iltaan myös yllätysesiintyjiä ja tunnelma tulee olemaan huipussaan. Kempeleeseen on helppoa tulla ja parkkipaikkoja riittää Zemppi Areenan läheisyydessä, Kuki jatkaa.”

5.10.2024, Zemppi Areena

Aikataulu:

– Ovet auki klo 18:00

– Tapahtuma päättyy klo 00:30

* Tapahtumassa on anniskelu.

* Tapahtuma on K18.

Kaikesta tapahtumaan liittyvästä tarkempine aikatauluineen tiedotetaan Radio Pookin Tapahtumat-sivuilla. Uutta tietoa tarkentuvista aikatauluista sekä kävijöille neuvotelluista eduista päivitetään sivulle aina synttäreihin asti. Saatavilla on mm. menopaluubussikuljetus Ylivieska-Raahe-Kempele sekä Tornio-Kempele.

LIPUT:

– Normaalilippu 29,50€ (Hinta ei sisällä palvelumaksuja)

Ryhmille:
* Ryhmälipuista alennus (minimimäärä 10hlö).
* Kysy lisää sähköpostilla: toimisto@zemppiareena.fi

OSTA LIPUT:
Ticketmasterin verkkokaupasta, Ticketmasterin puhelinpalvelusta:  puhelin 0600 10 800 (2,00 euroa/min+pvm), Oulun alueen myyntipisteistä (listaus alla), Zemppi Areenan kioskista ja kaikista Ticketmasterin lippupisteistä.

Oulun alueen myyntipisteet:
Prisma Limingantulli, Nuottasaarentie 1, 90400 Oulu
Prisma Linnanmaa, Kauppalinnankuja 1-3, 90570 Oulu
Oulu 10, Torikatu 10, 90100 Oulu

MUUT HUOMIOT:

Tapahtumaan ei myydä paikkalippuja. Paikan päälle on järjestetty myös istuimia, joita voi käyttää lepäillessään hetken tanssien välissä.

Radio Pookin 35-vuotissynttärit on esteetön tapahtuma. Pyörätuoliasiakkaan avustaja pääsee tapahtumaan veloituksetta.