Tapahtuma:

JOKERI POKERI BOX ILOPILLERI @ ZEMPPI AREENA

JOKERI POKERI BOX ILOPILLERI @ ZEMPPI AREENA 26.10.2019

Lasten ja aikuisten legendaarinen kestosuosikki ja Pikku Kakkosesta tuttu maailmanmestari-taikuri Simo Aalto tarjoilee Taika-Ilopillerin yhdessä avustajavaimonsa Kirstin kanssa Zemppi Areenalla lauantaina 26.10.2019.

Uudessa Iloisessa showssa nähdään maailman parhaita taikatemppuja ryyditettynä hyväntuulisella lavaesityksellä. Simon johdolla kaikenikäiset katsojat pääsevät tunnin matkalle taikamaailmaan, jossa mikään ei ole mahdotonta.

Mukana seikkailevat Simon ja Kirstin eläinkaverit Erkki-kani ja Paloma-kyyhky ja uusina tuttavuuksina rokkaava Omenamato sekä hieman surumielinen pehmokoira Jäyhis. Tottakai lapset pääsevät auttamaan taikuria lavalle asti!

Simon mukaansatempaava esiintyminen takaa, että Taika- Ilopillerin vaikutus säilyy pitkään, mieli virkistyy ja arjen pyöritys unohtuu. Sanalla sanoen luvassa on laadukasta estradiviihdettä!

Simon omin sanoin: ”Pitkän urani aikana on jo yksi sukupolvi, ysärilapset, kasvanut aikuisiksi ja he tulevat nyt omien lastensa kanssa katsomaan lapsuutensa idolia, siksi haluan tarjota iloa ja ihmetystä kaikenikäisille.”

Hienoa nähdä legendaarinen show Zemppi Areenan lavalla.

Ovet aukeavat klo 14:00 ja show alkaa klo 15:00.

Lippujen hinnat:
– Normaali lippu 14,50€ (sis.toimituskulut)
– Perhelippu (4hlö) 49,50€ (sis.toimituskulut)

Zemppi Areenan kioskiin voit maksaa Smartumeille, E-Passilla, Edenredillä tai vastaavalla.

Liput tapahtumaan voit ostaa:
Ticketmasterin verkkokaupasta, Oulun alueen myyntipisteistä (kts. alla) sekä Zemppi Areenan kioskista ja verkkokaupasta.

Oulun alueen myyntipisteet:
– Prisma Limingantulli, Nuottasaarentie 1, 90400 Oulu
– Prisma Linnanmaa, Kauppalinnankuja 1-3, 90570 Oulu
– Prisma Raksila, Tehtaankatu 3, 90100 Oulu
– Prisma Zeppelin, Zeppelinintie 1, 90450 Kempele
– Valkealinnan lippukauppa, Isokatu 19, 90100 Oulu