Tapahtuma:

ZROCK 2022 (2 PV)

ZROCK 5V-JUHLAVUODEN FESTIVAALI JUHLITAAN 1.-2.4.2022 ZEMPPI AREENASSA!
 
Niin se aika vain rientää ja ensi keväänä juhlitaan jo viidettä ZROCK-festivaalia. Festit ovat kasvaneet vuosi vuodelta ja näin odotamme käyvän myös ensi keväänä 5v-synttäreillä.
 
Isoin kiitos kuuluu kaikille teille tuhansille ZROCK-juhlijoille, jotka olette vuosien varrella tehneet tästä festistä vuosittaisen raskaamman musiikin viihdetapahtuman!
 
Liput ja lisätiedot zrock.fi.
 
Lähdetään odottamaan synttäreitä seuraavanlaisella kattauksella:
 
Stam1na
Mielettömässä iskussa oleva Stam1na ei Suomessa enää esittelyjä kaipaa. Progressiivisen thrashin sanansaattajana tunnettu jyrä on kotimaisen metallin ehdoton kulmakivi ja kunniavieras kevään festeillä!
 
Aephanemer
Eteläranskalainen AEPHANEMER-yhtye yhdistää melodisen death metallin sekä klassisten sinfonioiden elementtejä ja on kehittänyt soundin, joka vaikuttaa kokonaan uuteen metallisukupolveen.
Huikeaakin huikeampi synttärivieras!
 
Týr
Norjalaisen sodanjumalan mukaan nimetty Týr on levittänyt Asgardin sanomaa yleisölle jo kahden vuosikymmenen ajan. Yhtyeen musiikissa sekoittuu progressiivinen metalli ja vanhat färsaarelaiset balladit sekä skandinaavinen mytologia. Harvinaista herkkua meille Pohjoiseen!
 
Lähiöbotox
Yhtyeen musiikissa rap-vokaalit yhdistyvät heviriffeihin Suomen kielellä laulettuna, ja heidän ensimmäisen singlensä “KATO MUA SILMIIN (KUSIPÄÄ)” sai lyhyessä ajassa paljon kiinnostusta. Bändin keikalla nähneet tietävät jo, että Lähiöbotoxista tullaan kuulemaan vielä paljon. Bändi toimittaa 110% varmuudella kevään ZROCK-synttäreillä!
 
Ruoska
Nämä mestarit palaavat rikospaikalle ZROCK-synttäreiden johdosta! Ruoska ei kummempia esittelyjä kaipaa. Useamman vuoden tauon jälkeen bändi tekee aktiivista nousua metallimusiikin taivaalle!
 
Embraze
Embraze on tehnyt paluun lavoille: ”Tiesimme kun tiemme erkanivat keväällä 2009, tai ainakin luulimme tietävämme, että tämä olisi tässä…Kuinka väärässä olimmekaan! Yhteys ei missään vaiheessa kadonnut väliltämme ja kun keväällä ´18 tapasimme JO toisen kerran koko porukalla sitten viimeisen keikan, oli selvää, että jokaisella oli jälleen halu soittaa bändinä, joka tunnetaan nimellä EMBRAZE”. Yhtye juhlistaa ZROCK-synttäreitä miltei kotikonnuillaan!
 
One Morning Left
Vaasassa laulaja Mika ”Miksu” Lahden toimesta perustettu metalcore-yhtye One Morning Left julkaisi aiemmin tänä vuonna viiden vuoden tauon jälkeen uuden ylistystä keränneen ”Hyperactive”-nimisen albuminsa. ZROCK-synttäreillä bändiltä voidaan odottaa erittäin energistä ja näyttävää keikkaa, joka ei jätä ketään kylmäksi!
 
Fear Of Domination
Laulaja Saku Solinin (Turmion Kätilöt / Stereo Terror) perustama yhtye tulee esittelemään ZROCK-synttäreillä uusien kappaleidensa lisäksi myös bändiin hiljattain liittyneen laulaja Jessica Salmen. Luvassa on taatusti näyttävää herkkua ja korvakarkkia niin musiikin, kuin bändin visuaalisen ilmeen muodossa!
 
Joululahja
Luonnollisesti synttäreillä on aina yllätyksiä luvassa ja niin myös tälläkin kertaa. Joulukuussa aukaisemme vielä yhden paketin, josta tärähtää kovaa settiä ZROCK-juhlijoille!
 
Hank Von Hellille on luvassa arvoisensa korvaaja festivaalille.
Tsekkaa päiväkohtainen ohjelma zrock.fi
 
LIPUT OVAT MYYNNISSÄ:
PE 55€
LA 55€
2 PV 85€
 
Katso VIP-liput sisältöineen zrock.fi
 
LIPUT TAPAHTUMAAN VOIT OSTAA:
Ticketmasterin verkkokaupasta, Oulun alueen Prismoista, ZROCK:n nettisivuilta, Zemppi Areenan kioskista ja kaikista Ticketmasterin lippupisteistä.
 
ZROCK YHTEISTYÖSSÄ:
LuckyAki’s Full Throttle Shop
Olvi Oyj
Kaaoszine
Kauppuri 5 Burgers
Worker Henkilöstöratkaisut
RockBar & Grill 82
Ticketmaster Suomi
Eventworks Oy
Saaga Travel